+361-333-8227 | +36301222237 | info@diplon.hu | 1107 Budapest, Száva u. 8 | Heti akár 10%-os akció egyes termékekre

+361-333-8227 | +36301222237 | info@diplon.hu | 1107 Budapest, Száva u. 8 | Heti akár 10%-os akció egyes termékekre

Blog

8 ok, amiért a fekete csaptelepek nem mennek ki a divatból

2022.09.19 08:34
8 ok, amiért a fekete csaptelepek nem mennek ki a divatból

 

Szinte mindegyik lakberendezési trendnél okkal gondolhatunk arra, hogy vajon mennyi ideig maradnak divatosak? Viszont a fekete ízléses és elegáns vonzereje miatt tartós választásnak bizonyulhat – mindegy hogy székről, kanapéról vagy akár csaptelepről van is szó.

A fekete csaptelepek felülmúlják a krómot?

Minden évben különféle színek jönnek divatba, ám sokszor igen hamar ki is lépnek a divat körforgásából. A fekete stílusos eleganciája és vonzereje azonban időtlen marad. Ez egy olyan szín, aminek jelleme van, légkör teremtő ereje, ami miatt a fekete mindig értékesnek fog érződni és kinézni.

Sötét ruhákat veszünk fel, ha szórakozni megyünk éjszaka, vagy egy egyszerű városi sétához is gyakran választunk feketét. Sokan fekete bútorokat vásárolnak, hogy karakteresebbé tegyék velük a nappalit, és rengeteg eszközt gyártanak feketében, ezzel elegánsabbá, stílusosabbá téve azokat.

Viszont ha a fürdőről és a konyháról van szó, akkor vajon képes-e túlszárnyalni a fekete a króm ezüstjét? Úgy tűnik igen, merthogy ez az irányzat egyre népszerűbb: a Diplon beltéri lakberendező bloggerei szerint a fekete csaptelepek eladásai tizenkétszeresére nőttek 2021-ben a krómozott berendezésekhez képest.

Legyen szó akár klasszikus, akár kortárs otthonokról, úgy gondoljuk a sötét berendezések megadják azt a kifinomultságot, eleganciát a konyháinknak és fürdőszobáinknak, amire szükségünk van.

A fekete berendezések nem csak pillanatnyi rivaldafényüket élik, hanem tartós és időtlen stílust teremtenek az otthonainkba. Elmondjuk, hogy miért.

Az időtlen fekete

A fekete az új semleges szín

Amíg a világosabb paletták, és a fehér a fehérrel belterek régóta számítanak esztétikailag semlegesnek, a dizájnerek úgy gondolják, hogy a sötétebb tónusok a konyháinkba és fürdőszobáinkba szintén semleges megjelenést adnak, miközben erőteljes karakterrel ruházzák fel a helyiséget.

Bármihez alkalmazható

Legyenek a csaptelepek márvány munkalappal, monokróm árnyalatban vagy színes belterekkel párosítva, a fekete könnyen beilleszkedik a környezetébe. Ez a szín rendkívül jól alkalmazkodik bármilyen enteriőrhöz.

Időtlen

A fekete velünk marad, ahogy évtizedek óta már velünk is van. Ez egy olyan szín, amit nem tudunk megunni, tehát ha fekete csaptelep mellett teszi le a voksát, az egy olyan befektetés lesz, ami egész életében stílusossá teszi az Ön fürdőszobáját vagy konyháját.

Esztétikusan kellemes

A fekete nem csupán kiállja az idő próbáját, de kétségtelen hogy nagyon jól is néz ki. Különösen ha világosabb színekkel kombináljuk a kontrasztok kiemelése érdekében. A feketével teletömött helyiségek már lehet erősek lennének a szemnek, de a jól megválasztott fekete részletek kifejezetten letisztult és ízléses stílust adnak bármilyen szobának.

Karaktere van

Amennyiben úgy gondolja, hogy a fehér csempés fürdőszobája egy kicsit már unalmas, akkor például fekete csaptelepekkel kombinálva karaktert adhat a fürdőjének. Ezáltal azonnal egy egyedi stílusú helyiséget tudhat magáénak.

Kifinomult megjelenést ad

Mindannyian szeretünk hozzáadni egy kis kifinomultságot és ízlésességet az otthonunkhoz anélkül, hogy túlköltekeznénk – és a feketével ezt el tudjuk érni.

Elfelejtheti az ujjlenyomatokat

Mindenki kedveli a tiszta és takaros otthonokat, és mindenki tudja mennyire idegesítő tud lenni, amikor ott marad az ujjlenyomatunk a krómozott felületeken. A galvanizált kivitelnek köszönhetően az ujjlenyomatok a matt fekete csaptelepeken sokáig észrevétlenek maradnak – de tartsa észben, hogy ez csak a matt fekete kivételezésű csaptelepekre jellemző.

Az erős bevonat király

Ez ugyan nem igaz minden piacon kapható fekete csaptelepre, azonban a mi matt fekete csapjaink aprólékos nano-bevonattal kezeltek, ami segít megvédeni a csapjainkat a portól és karcolásoktól is. Ne felejtse el megnézni az ellenőrző listánkat arról, hogy mire kell figyelni egy fekete csaptelep vásárlásakor!

Tehát ha csak szimplán fel szeretné javítani a fürdőszobája vagy konyhája stílusát, vagy csak egy csipetnyi kifinomultságot és ízlésességet szeretne az otthonába csempészni, a fekete csapok erre pont alkalmasak lesznek – méghozzá időtlenül.

Végezetül

Ez minden, amit tudnia érdemes az időtlen fekete csaptelepek kiválasztásáról az Ön fürdőszobájába. Nálunk a Diplon-nál fekete csaptelepek széles választékával találkozhat, számtalan méretben és stílusban. Ezért szinte garantált, hogy mindenki megtalálja közte az igényeinek valót.

Zuhanykabin vásárlási útmutató
14
Szept

A zuhanykabinok nagyon sokféle változatban és méretben érhetőek el, szóval nem okozhat problémát megtalálnia a fürdőszobájához legjobban illőt.