+361-333-8227 | +36301222237 | info@diplon.hu | 1107 Budapest, Száva u. 8 | Heti akár 10%-os akció egyes termékekre

+361-333-8227 | +36301222237 | info@diplon.hu | 1107 Budapest, Száva u. 8 | Heti akár 10%-os akció egyes termékekre

Blog

Egyedi üveg csaptelepek otthonába

Diplon Hungary
2021.11.01 10:38
Egyedi üveg csaptelepek otthonába

Próbálja ki a modern és fantáziadús üvegcsaptelepeket! Egyedi és modern megjelenés, lebilincselő formák, amelyek villám gyorsan hódították meg a piacot és az emberek szívét. A modern és egyedi megjelenést fokozza a vízesés jelenség: amikor kinyitjuk a csapot, a víz szemünk láttára vízesésként távozik csaptelepünkből a lefolyóba.

Szeretne otthonába egy modern, különleges fürdőszobát kis költségvetésből kialakítani?

A csaptelepen sok múlik. A fürdőszoba szívét-lelkét a csaptelep határozza meg.

A fürdőszoba mindig egyet jelentett a lakásban egy olyan hellyel, ahol pihenhet és élvezheti az ember a nyugalmát egy fárasztó nap után.

A csaptelepeknek nemcsak szépnek, hanem funkcionálisnak is kell lenniük. Annak érdekében, hogy az otthon legbensőségesebb helye ideális legyen az ön számára válassza ki azokat a fürdőszobai elemeket amelyek megfelelnek az Ön igényeinek és hűen tükrözik az Ön stílusát, ízlését.

Modern csaptelepek

Manapság nagyon sok csaptelep közül van lehetőségünk választani. A kínálat a klasszikus megjelenéstől a modern csaptelepeken át a vízeséses modellekig tart.

A múltban nem volt lehetőség ilyen nagy választék kialakítására. A klasszikus forma dominált. Akkoriban elképzelhetetlen volt olyan csaptelep amiből vízesésként folyik a víz. Aki látta, esetleg ki is próbálta az tudja, hogy ezen modellek nem csak az egzotikus tájak vízesését varázsolja a fürdőszobába, hanem eleganciát, luxus hangulatot is kínál a lakás tulajdonosának.

A modern csaptelepek amellett, hogy egyediek és fényűzőek, nagyon praktikusak, könnyen felszerelhetőek, tisztíthatóak, karbantarthatóak.

Diplon üveg csaptelepek fürdőszobához

Kínálatunkból kétféle üveg modellt emelünk ki:

Üveg mosogató csaptelep (SLAP)

Ez a szabadon álló, egykaros csaptelep nagyon elegáns kialakítású, praktikus és nem foglal sok helyet. Nem a falra van szerelve, hanem közvetlenül a mosogatóra, a felület egy kis nyílásán keresztül. A víz kiáramlása vízesés formájában történik. A csap könnyen nyitható, pici mozdulat elég a varázslatos jelenség megindításához.

Diplon üveg csaptelep zuhanyzóhoz és kádhoz

A zuhanykabinok és kádak üveg csaptelepe az előzővel ellentétben falra szerelhető. A víz kiáramlásának módja megegyezik az előzőével: egzotikus tájak vízeséseit idézi fel. Amikor fürdik a kádban engedje el magát, csukja be a szemét és élvezze a vízesés nyújtotta felfrissülést!

Nagyon elegáns, nem feltűnő. Pontosan ez az egyik fő előnye amikor az ideális csaptelepet keresi otthonába. A kínálatunkban található zuhanycsapok és kádak üveg csaptelepe zuhanycső csatlakozóval rendelkezik.

Az üveg csaptelep előnyei

A választott csaptelepnek összhangban kell lennie a fürdőszoba többi elemével, függetlenül attól, hogy klasszikus vagy modern belső megjelenést választ. Az üveg csaptelepek fő előnyei:

Nem sok helyet foglalnak el

A kisebb csaptelepek praktikusak egy kis fürdőszobában. Bár első pillantásra az üveg csaptelep kicsi, mégis több társainál. Eleganciát és luxust hoznak abba a térbe, ahol felszerelik.

Könnyen kinyílnak

A klasszikus szelepes csaptelepektől eltérően könnyen kinyílnak és záródnak. Annak esélye, hogy elzárás után víz szivárog a csaptelepből nulla. Komolyan fontolja meg egy üveg modell vásárlását, mert már kis mozdulatra nyitnak és zárnak.

Minden mosogató modellhez passzol

Az üveg csaptelep tökéletesen harmonizál bármilyen mosdó modellel; legyen az modern, szimmetrikus, asszimetrikus, klasszikus vagy modern.

Kisgyermekek is szeretni fogják

Az SLAP üveg csaptelep abszolút gyerekbarát könnyű kezelhetősége végett.

Igazi különlegesség

Az üveg csaptelep egyedi megjelenést kölcsönöz otthonának. Vendégei nem győznek majd csodálkozni és irigykedni. Ezen modell a vízesésszerű kiáramlásnak köszönhetően gyorsan ellazítja az embert egy nehéz nap után nem csak a látvány hanem a zuhatag hangja révén is. Fantáziáját elengedve, behunyt szemmel a Föld legtávolabbi, legrejtettebb vízeséséhez is eljuthat hogy ott megmártózhasson a számára legkellemesebb hőmérsékletű zuhatag tövében.

Látogasson el bemutatótermünkbe, és válassza ki a fürdőszobájához a az Ön szívéhez leginkább közelálló üvegcsap modellt hogy saját maga is átélhesse minden este a zuhatag csodáját.