+361-333-8227 | +36301222237 | info@diplon.hu | 1107 Budapest, Száva u. 8 | Heti akár 10%-os akció egyes termékekre

+361-333-8227 | +36301222237 | info@diplon.hu | 1107 Budapest, Száva u. 8 | Heti akár 10%-os akció egyes termékekre

Blog

Fekete zuhanyzók – vásárlási útmutató

2022.09.16 15:07
Fekete zuhanyzók – vásárlási útmutató

A matt fekete szín egy modern és sokoldalú dizájn, ami az egyik legnépszerűbb választás a zuhanyzóknak, csapoknak és fürdőszobai kiegészítőknek. Ebben a blogban végigmegyünk a legjobb fekete zuhanyfejeken, kézi zuhanyokon, és zuhanykabinokon amelyekből megkaphat minden inspirációt és ismeretet ahhoz hogy megtervezze a saját fekete fürdőszobáját. Ha a matt fekete fürdőszoba mellett tette le a voksát, de nem biztos benne hogy melyik stílust válassza belőle, mi ötletekkel és tanáccsal tudunk szolgálni. Segítünk abban, hogy hogyan kombinálja a feketét a többi színnel és kivitellel.

Rögzített zuhanyfejek

A rögzített zuhanyfejek jó választásnak bizonyulhatnak a mozgatható kézi zuhanyfejek helyett. Minimalistább kinézetük nagyszerű kisebb fürdőszobákhoz, illetve szobák saját fürdőszobájához. Főleg, ha kifejezetten visszafogott stílusra vágyik. Nálunk rögzített, matt fekete zuhanyfejek széles választékából válogathat, amelyek tökéletesen beillenek bármilyen fürdőszoba dizájnba és modern, stílusos kinézettel rendelkeznek. Válasszon egyet a plafonra vagy falra szerelhető matt fekete rögzített zuhanyfejeink közül, hogy a zuhanyzó kiemelt fénypontja legyen a fürdőszobájának.

Ha pedig valami kicsit különlegesebb dizájnt keres, fontolja meg a “brushed black”, azaz a szálcsiszolt fekete kivitelt az alternatívabb fürdőszoba stílus kialakításához. Akkor is tegyen így, ha kifejezetten elegánsabb fekete stílust képzelt el a fürdőszobában. A szálcsiszolt fekete fém kivitel sokkal letisztultabb megjelenést ad, mint a koromfekete színű zuhanyok.

Kézi zuhanyfejek

Az egyik legegyszerűbb és legolcsóbb módja annak, hogy átalakítsa zuhanyzása élményét, ha egyszerűen lecserélni a zuhanyfejet. Egy régimódi vízköves zuhanyfej új, modern, matt fekete zuhanyfejre való cseréje csodákat fog tenni a fürdőszobájával! Egyébként is nagyon könnyű kicsavarozni a régi kézi eszközt, és egy stílusosabb modellre cserélni. Azt azonban fontos észben tartani, hogy az erős vegyszerek és súrolók használatát kerülni kell a matt fekete kivitelnél – nézze meg részletes útmutatónkat, hogy hogyan tisztítsa megfelelően a matt csaptelepet és zuhanyt.

Ha valóban stílusos fekete fürdőt szeretne, akkor a matt fekete kézi zuhanyfejet fekete zuhanytömlővel, zuhanycsővel és rögzített zuhanyfejekkel szerelje fel. Ezzel igazán ütős és modern kinézetet ad a fürdőszobájának. Használjon hozzáillő csempéket, hogy kialakítsa a különleges monokróm fekete dizájnt. Esetleg ki is emelheti a feketét más színű csempékkel; mondjuk akár rózsaszínnel, vagy kékkel.

Zuhanyajtók és zuhanykabinok

Semmiről sem ordít jobban a modernitás, mint egy fekete zuhanykabinról. Nem is csoda, hogy 2022-ben ez a stílus igazán népszerű lett. Fekete tárcás zuhanykabinok, na meg a fekete zuhanyajtók ütős mélységet biztosítanak a fürdőszoba küllemének anélkül, hogy a szín az egész fürdőt elnyomná. Ráadásul remekül fog kinézni többfajta, teljesen más kinézetű fal és csempe mellett is. Nálunk zuhanyajtók és zuhanykabinok nagy választékából válogathat, többféle méretben és stílusban, szóval nem lesz probléma megtalálnia az Ön fürdőszobájának megfelelőt. Amint kiválasztotta a megfelelő zuhanykabint, fekete zuhanyfejjel vagy fekete zuhanycsővel felteheti a pontot az i-re.

Zuhany csomagok

Amennyiben egy teljes csomagot szeretne, egy komplett zuhany szett a legjobb választás lesz. Ebben mindent megtalál, amire szüksége lehet és garantált, hogy a zuhany minden eleme passzolni fog egymáshoz. A mi fekete zuhany szettjeink és felszereléseink tartalmazzák a zuhanyfejet, a zuhanycsövet és a szelepeket is. Tehát megkaphat egy csomagban mindent, ami fontos anélkül, hogy külön vásárolgatnia kellene a megfelelő alkatrészeket hozzá.

A fekete zuhanyfelszerelések remekül néznek ki szinte mindenféle csempével és stílussal. Ez nagyszerű választássá teszi őket azoknak, akik modern fürdőszobára vágynak. Válasszon az olyan kompakt zuhanyfelszerelések közül, amikben van rögzített zuhanyfej, kézi zuhanyfej és szelep is. Vagy egyszerűen válasszon külön-külön zuhanyfejet, szelepeket és zuhanycsövet. A döntés az Öné!

Zuhanyszelepek

Párosítani a fekete zuhanyzóját a tökéletes szeleppel soha nem volt egyszerűbb – nálunk matt fekete zuhanyszelepek nagy választékát találhatja meg, a termosztátostól a rejtett szelepekig. Ezen kívül terelőket is talál, amelyek segítenek állítani a víz mozgását. A termosztatikus szelepek a legnépszerűbbek a zuhany kezeléséhez, mivel biztosítják, hogy a víz ne lehessen se túl hideg, se túl forró.

Végezetül

Ez minden, amit tudnia érdemes a megfelelő fekete zuhanyzó kiválasztásához. A Diplon-nál fekete zuhanyzók, és kiegészítők széles választékával találkozhat, számtalan méretben és stílusban. Ezért garantált, hogy mindenki megtalálja közte az igényeinek valót.

A termosztátos zuhany csaptelepek előnyei
18
Okt

A dizájn és a technológia fejlődésének köszönhetően mindig újabb és jobb minőségű csaptelepek kerülnek a kínálatba. Ma az egyik legnépszerűbb modell, a termosztátos zuhany csaptelep - köszönhetően a nagyon kényelmes funkcióknak, amiket kínál. Ismeri minden előnyüket? Mi elmondjuk! Mi is az a termosztátos zuhany csaptelep?

Hogyan válasszuk ki a megfelelő zuhanykabint a fürdőszobába?
09
Márc

A zuhanyozás az Ön számára is egyfajta kikapcsolódás? A következő sorokban megtudhatja, hogyan kell kiválasztani a fürdőszobába a megfelelő zuhanykabint vagy zuhanyfalat.