+361-333-8227 | +36301222237 | info@diplon.hu | 1107 Budapest, Száva u. 8 | Heti akár 10%-os akció egyes termékekre

+361-333-8227 | +36301222237 | info@diplon.hu | 1107 Budapest, Száva u. 8 | Heti akár 10%-os akció egyes termékekre

FÜRDŐSZOBA BÚTOROK

-43%
Raktáron
Kedvencekhez
Tükör, LED-es J1570
32 068 Ft
56 248 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
 

Modern fürdőszoba bútor

Dobja fel fürdőszobáját a Diplon bútorokkal. A Diplon a fürdőszobabútorok széles választékát kínálja, amelyek fürdőszobáját fényűző térré varázsolják. A Diplonnál a modern és elegáns dizájnok széles választékából választhat, amelyek illeszkednek az Ön stílusához. Fürdőszobabútoraink a legmagasabb minőséget képviselik, és úgy terveztük őket, hogy megfeleljenek a mindennapi használat egyedi igényeinek. A színek és formák változatosságának csak az elképzelés szabhat határt, fajtájukban megtalálhatóak a moderntől egészen a minimalista megjelenésig is. Felszereltségükben létezik szabadon álló, falra szerelhető és ragasztható megoldás is.

A fürdőszoba bútor gyátása és készítése

A fürdőszoba bútor gyártása rengeteg munkát és tervezést igényel, nem elég hogy praktikus és szép fürdőszoba bútort készítük de fontos szem elött tartani a változatosságot és az igények kielégítését is. Nem utolsó sorban figyelembe kell tartani a szállítás és a végfelhasználónál történő össze szerelést is. Gyakori megoldás hogy a termékeket lapraszerelten küldik ki a vásárolónak és Ők szerelik össze a terméket otthonukban. Ha a fürdőszobai bútor készen érkezne a vásárlókhoz egyes esetekben lehetséges hogy nem férne be az ajtón, folyosón vagy éppen a lépcsőházba és a liftbe.

A Diplon fürdőszoba bútorok

A Diplon fürdőszoba bútor saját gyárainkban készülnek, minden darabot a legmagasabb minőségi teszteknek vetik alá és minőségi anyagokból készülnek. Ezek a termékek is lapra szerelve érkeznek vásárlóinkhoz, biztosítva a terméket a megfelelő minőségű csomagolással és minden tartozékával. A termékek külön-külön, vagy akár teljes termékcsaládként is megvásárolható. A Diplon termékek előnye hogy mint többi termékünk is, a bútorok is kompatibilisek minden más termékünkkel. Igy ezeket a termékeket igyekszünk a legszélesebb variációban tartani hogy mindenki megtalálja számára legmegfelelőbb megoldások egyikét.