+361-333-8227 | info@diplon.hu | 1107 Budapest, Száva u. 8 | 10% kedvezmény minden zuhanykabinra | 10% kedvezmény a kiválasztott termékekre

+361-333-8227 | info@diplon.hu | 1107 Budapest, Száva u. 8 | 10% kedvezmény minden zuhanykabinra | 10% kedvezmény a kiválasztott termékekre

Blog

Hét divatos fürdőszoba ötlet és inspriáció

2022.09.19 15:23
Hét divatos fürdőszoba ötlet és inspriáció

 

Fürdőszoba ötletek

Fürdőszobabelső inspirációs ötleteket keres? Tekintse meg legújabb fürdőszoba ötleteinket!

Sok szempontot kell figyelembe vennie,, mikor fürdőszobája újradekorálására kerül a sor. Bármi is legyen a stílusa – modern, tradicionális, elegáns vagy egyszerű, van pár nagyszerű ötletünk, amely be fogja indítani a kreativitását.

Minimalista

Tradicionális

Tengerészkék luxus tér

Monokróm pillanatok

Modern

1. Minimalista

A minimalista fürdőszoba esztétikája egyszerű és megnyugtató. Ezek visszafogott, letisztult, rendezett terek. Egy lenyűgöző, minimalista fürdőszoba elérése érdekében van néhány egyszerű lépés, amit követnünk kell, hogy megvalósítsuk ezt a mesés fürdőszoba ötletet.

A fürdőszoba falai legyenek annyira világosak, amennyire csak lehet. A világosabb árnyalatok nagyobbá és levegősebbé teszik a helyiséget. Ez különösen hasznos kisebb fürdőszobák esetében. A trükk az, hogy a falak egyszerűek legyenek, és a berendezésen legyen a hangsúly. Vásároljon méretes tárolókat. A minimalista fürdőszobák esetében a fő cél a „rendetlenség” elkerülése. Rendezze be szekrénnyel, tükrös tárolóval vagy akár egy falra szerelhető mosdószekrénnyel a fürdőszobai holmijainak tárolására. Ismételten, ez sokkal jobban fog működni a kisebb fürdőszobáknál.

Használjon csapokat és bútorokat, hogy kihangsúlyozza a dizájnt. A legnagyszerűbb minimalista kinézet elérésének a kulcsa, hogy hangsúlyos berendezést válasszon fürdőszobájához. Választhat fekete bútorokat a fehér falakhoz, hogy intenzív kontrasztot hozzon létre, vagy használhat arany csaptelepeket antik sárgaréz berendezési tárgyakkal, ami igazán feldobja a helyiség hangulatát. A minimalista fürdőszobadizájn a korlátozott számú berendezésen alapszik.

2. Tradicionális

Ha Ön a tradicionális stílus kedvelője, akkor szeretni fogja a nyugodt, kevésbé formabontó fürdőszobabelsőket. A feltűnő darabok és erős színek biztosan nem Önnek valók. A tradicionális fürdőszobák kényelmesek és időtállók. Az alábbiakban részletezzük a hagyományos fürdőszoba ötletek legjobb tulajdonságait.

Ne túlozza el a színeket. A hagyományos fürdőszobák gyakran kitartanak egy elég semleges színpaletta mellett – ez segít fenntartani az eleganciát és az egyszerű dizájnt, amelyet a tradicionális fürdőszobákkal azonosítunk.

Nosztalgikus fürdőszobapultok. A tradicionális fürdőszobadekort tipikusan a gránit, a márvány vagy a fehér kerámia lappal ellátott fürdőszobapultok jellemzik. Ez az elegáns kialakítás tükrözi azt a vintage hangulatot, amit a tradicionális stílus hívei imádnak a fürdőszobákban.

3. Tengerészkék luxus

A tengerészkék fürdőszoba dekoráció meghódította a lakberendezés világát, ahogyan minket is teljesen magával ragadott ez a merész szín.

Az egyik legjobb módja a luxus tengerészkék fürdőszoba kialakításának, ha kiválaszt egy fő falat, amely kihangsúlyozza a teret. Egy tengerészkék fal lehetővé teszi a maximális luxus hatás elérését anélkül, hogy az túlzó volna. A többi falhoz használjon fényes csempéket. Ha kisebb fürdőszobája van, akkor is bátran használhatja ezt a gyönyörű színt. Azt javasoljuk, hogy ez esetben használjon kevesebb tengerészkéket a falakon, és próbálja meg a helyiség más részein, például a bútorokon vagy a kiegészítőkön megjeleníteni a színt.

Használjon világos padlóburkolatot hozzá, hogy gyönyörű kontrasztot teremtsen. A fehér mozaikot vagy a márványhatású burkolatot javasoljuk.

Ha a fürdőszoba dekoráció burkolata elkészült, itt az idő, hogy elengedje magát. Használjon arany színű berendezési tárgyakat, hogy valóban luxus hangulatot teremtsen otthonában. Arany színű zuhanyrózsák, csapok és fogantyúk. Ezekből sosem lehet elég. Mivel a berendezése oly egyszerű, ezért annyit adhat hozzá ezekből, amennyit csak szeretne – mindezt anélkül, hogy az giccsesnek tűnne.

Tegye teljessé a dizájnt egy zuhanyfüggönnyel. Az Etsy-n akad néhány nagyszerű tengerészkék zuhanyfüggöny. Az a kulcsa az egésznek, hogy figyeljen arra, hogy az összes tengerészkék darab valóban passzoljon egymáshoz.

4. Monokróm

A monokróm fürdőszobák sosem mennek ki a divatból. Ez egy időtlen klasszikus, ha fürdőszoba ötletekről van szó. A fekete és a fehér egy mennyei párosítás. A fekete-fehér fürdőszobadizájnt különféle elemek – többek között monokróm berendezések, bútorok, csempék és kiegészítők használatával érhetjük el.

Használjon monokrómot a padlózat esetében is, annak kihangsúlyozására. A monokróm padló használatával érheti el a legjobb hatást. A geometrikus burkolatok a legújabb fürdőszoba kedvenceink. A geometrikus padlózat párosítása hagyományos berendezésekkel valóban királyivá varázsolja majd fürdőszobáját.

5. Modern

A modern fürdőszobák letisztult és egyszerű dekorációjukról ismertek. A tökéletes modern fürdőszoba elérése érdekében használjon egyszerű, semleges színeket. A modern fürdőszoba berendezés legnépszerűbb elemei a lebegő bútorok. A falra függesztett mosdópultok, mosdókagylók és WC csészék nem csupán egy modern luxus fürdőszobát teremtenek meg, de nagyobb teret is biztosítanak. Ha kevesebb hellyel rendelkezik, mindenképp a falra függesztett bútorokat javasoljuk.

Ha teljes fürdőszoba felújítást tervez, miért ne venne fontolóra egy zuhanyzó helyiséget? A zuhanykabinok nagyszerű lehetőséget nyújtanak ahhoz, hogy helyet spóroljunk a kisebb fürdőszobákban. Egy külön zuhanyzószoba hozzáadásával a fürdőszoba tere is nagyobbnak tűnik majd, és több helye is marad a zuhany maximális kihasználására. Alternatívaként egy modern létrás polcot is beilleszthet, hogy feldobja fürdőszobája megjelenését.

Fürdőszoba felújítást tervez, de nem biztos abban hogyan valósíthatná meg? Miért nem vet egy pillantást fürdőszoba inspirációs moodboardunkra? Nálunk minden termék megtalálható, amivel valóra válthatja saját Diplon álomfürdőszobáját.

Miért érdemes fontolóra venni a zuhanykabint az átlagos zuhanyzó helyett?
19
Okt

A zuhanyzások nagyszerűek, igaz? Nap mint nap órákat töltünk a zuhányzással, szárítkozással, lazulással. Mégis, egészen mostanáig nem igazán gondoltunk bele, hogy ezek a zuhanyzók hogyan is működnek. Pont ezért, ha a legjobb zuhanyélményt szeretné elérni, érdemes befektetni például egy zuhanykabinba. Azon felül, hogy fényűzőek, több előnyük is van a hagyományos zuhanyhoz és kádhoz képest. Íme néhány ok arra, hogy miért érdemes fontolóra vennie a zuhanykabint az átlagos zuhanyzók helyett.

Mosdókagyló – minden fürdőszobába
30
Márc

Valószínűleg soha nem gondol az ember a fürdőszobai mosdókagylókra egészen addig, amíg el nem jön az ideje annak, hogy felújítson vagy egy új házba esetleg lakásba költözzön. Segítünk megtalálni Önnek a legmegfelelőbbet!