+361-333-8227 | +36301222237 | info@diplon.hu | 1107 Budapest, Száva u. 8 | Heti akár 10%-os akció egyes termékekre

+361-333-8227 | +36301222237 | info@diplon.hu | 1107 Budapest, Száva u. 8 | Heti akár 10%-os akció egyes termékekre

Blog

Hogyan válasszunk a kampó, rúd vagy a gyűrű törölközőtartók közül?

2022.09.13 14:52
Hogyan válasszunk a kampó, rúd vagy a gyűrű törölközőtartók közül?

Törölközők minden fürdőszobában vannak, amikben van zuhanyzó vagy fürdőkád. Valahova fel kell őket akasztani. A törölköző gyűrűk, kampók és rudak gyakori és hatékony megoldások a törölközők felakasztására és megvan a saját előnyük stílusukban is. Különböző anyagokból készült verziók érhetőek el, így könnyen beilleszthetőek bármilyen fürdőszoba stílusába. Egy jó törölközőtartó kényelmet, egyszerűséget és stílust sugároz. Fürdőszobája törölközőtartójának kiválasztásakor meg kell találnia az igényeinek megfelelőt, mind minőségben, mind esztétikailag.

Törölköző kampó

A törölköző kampó nagyszerű választás egy törölköző rúd helyett, mivel hatékony és kényelmes. Például, ha nincs sok helye a falon a kampóknak, a fürdőszoba ajtajára is felszerelheti őket. Az ajtóra szerelés esetében egyenesen az ajtóra is felszerelhetőek, de a leggyakrabban egy szerelvénnyel együtt szokták őket feltenni az ajtóra.

Törölköző gyűrűk

A törölköző gyűrűk gyakoribbak kéztörlőkhöz, de használhatja őket nagyobb törölközőkkel is. Szereljen fel egyet fürdőszoba csapja mellé, hogy kéztörlőjét kényelmesen tudja használni. Ez a leghatékonyabb és legszebb módja egy kéztörlő tárolásának a kényelem és az elérhetőség szempontjából. Sok fürdőszoba elrendezésben van egy kosár a száraz törölközőknek is. Ha az épp használatban lévő törölközője nedvessé válik, berakhatja a szennyeskosárba, és kicserélheti egy szárazzal a másik kosárból.

 

Törölköző rudak

A törölköző rudak a leggyakoribb törölköző tárolók, amiket egy fürdőszobában találni lehet. Tökéletesen ellátják a dolgukat és egyszerű, de mégis gyönyörű berendezési darabok. Törölköző rudakat ma már fűthető verzióban is lehet kapni. A fűtés szárazon tartja a törölközőit, és ami még fontosabb, tisztán is. Ez azért hasznos, mert ezzel még higiénikusabban tudja tartani a fürdőszobáját. Főleg, ha több ember használ egy fürdőszobát, és néha csak felkapják az első törölközőt amit elérnek. Minél tisztábban tartja a törölközőit, maga is és a fürdőszobája is egészségesebbek lesznek hosszútávon.

Ahhoz, hogy megfelelően tudja elhelyezni a törölköző rudat két szempontot kell figyelembe vennie. Az első a törölköző rúd hozzáférhetősége. A legjobb, ha el tudja érni a törölközőjét a zuhanyzóból állva. Ha a zuhanyzójának van ajtaja, akkor valószínű, hogy van rajta valamiféle felület a felakasztására, így ezzel nincs is probléma. Viszont ha nincs, akkor biztosítsa, hogy a rúd kartávolságra legyen a zuhanyzójától. Több törölközőrudat is alkalmazhat, de legalább egy mindig könnyen elérhető legyen a zuhanyzóból.

Melyiket is válassza?

Ezek a különböző megoldások különböző módokon tárolják a törölközőit, szóval a választás nem mindig könnyű. Egy tipikus fürdőszoba dizájn tartalmaz több törölköző rudat és egy törölköző gyűrűt, vagy ehhez hasonló törölköző tartót. Ez leginkább attól függ, hogy személyesen mit szeretne, illetve hogy mi megy a fürdőszobája berendezéséhez. Mindegyiknek megvannak az egyedi előnyeik. Mindegyiket jó megfontolni a fürdőszoba tervezés során.

Összegzés

Ennyit érdemes tudni a megfelelő törölközőtartó kiválasztásakor, legyen az kampó, rúd vagy gyűrű. Diplon-nál törölközőtartók nagy választékából válogathat, akár kampós, törölköző rúd vagy akár törölköző gyűrű is legyen az. Rengeteg stílusban és méretben, hogy minden igényt kielégítsenek.

Egyedi üveg csaptelepek otthonába
01
Nov

Próbálja ki a modern és fantáziadús üvegcsaptelepeket! Egyedi és modern megjelenés, lebilincselő formák, amelyek villám gyorsan hódították meg a piacot és az emberek szívét. A modern és egyedi megjelenést fokozza a vízesés jelenség: amikor kinyitjuk a csapot, a víz szemünk láttára vízesésként távozik csaptelepünkből a lefolyóba.