+361-333-8227 | info@diplon.hu | 1107 Budapest, Száva u. 8 | 10% kedvezmény minden zuhanykabinra | Heti akár 10%-os akció egyes termékekre

+361-333-8227 | info@diplon.hu | 1107 Budapest, Száva u. 8 | 10% kedvezmény minden zuhanykabinra | Heti akár 10%-os akció egyes termékekre

Blog

Korszerűsítenem kell a zuhanykabinomat? 6 jel, ami arra utal, hogy eljött az ideje

2022.10.19 09:38
Korszerűsítenem kell a zuhanykabinomat? 6 jel, ami arra utal, hogy eljött az ideje

A fürdőszobájának egy olyan helynek kellene lennie, amit kifejezetten élvez, valamint egyben értéket is ad az otthonának. Ha ez most nem így van, érdemes megfontolni egy felújítást. Amikor fürdőszoba felújítást tervezünk, akkor sok szempontot figyelembe kell vennünk. A sok részlet mellett azonban a zuhanykabin ebben központi szerepet játszik. Az alábbi hat jel arra utal, hogy zuhanykabinja már megérett a felújításra.

Növelni szeretné otthona értékét

Más otthon javító felújításokhoz hasonlóan a fürdőszobája újratervezése is növelheti otthona értékét. Vannak értékbecslő cégek, akik a fürdőszoba felújításnál csak a konyha felújítását tartják értékesebbnek, amikor meghatározzák az épület árát. Akár el akarja adni az otthonát, vagy csupán élhetőbbé kívánja tenni azt, az eljövendő évekre, a zuhanykabin és a fürdőszoba többi részének a korszerűsítése növeli az otthona eladási árait a vevők és az értékbecslők szemében egyaránt.

Fel szeretné frissíteni a fürdőszobája megjelenését

Amikor a fürdőszobába belép, az úgy néz ki, mintha a 70-es évekbe repülne vissza? Az esztétikai korszerűsítés elég jó ok arra, hogy újragondolja a fürdőszoba dizájnját. A modern üvegek és kabinfejlesztések segíthetnek javítani a fürdője megjelenésén és praktikusabbá, funkcionálisabbá teszik a helyiséget. Például az üveges felületek hozzáadása modern megjelenést kölcsönözhet, miközben növelik a fényt is, ami nyitottságot és átláthatóságot ad a fürdőszobájának.

Szeretné, ha könnyebb lenne takarítani a zuhanyzóját

Ahogy a fürdőszoba öregszik, könnyen megjelenhet a penész is a csempék közötti résekben, laminált lapokon vagy az üvegeken is. A fürdőszoba kellékeinek, kiegészítőinek kicserélésével és korszerűsítésével a helyiséget könnyebb lesz takarítani, illetve természetes módon újnak és frissnek fog tűnni.

Szeretné újraméretezni vagy újrakonfigurálni a fürdőszobáját

Szeretne több vendéget fogadni az otthonában? Az összes gyermeke befejezte a középiskolát és kollégiumba költöztek? A változás a felhasználók számában jó ok arra, hogy újragondolja a fürdőszobája térszerkezetét, ez pedig különösen igaz a zuhanyzóra. Fontos az elrendezés újragondolása, illetve a hely kihasználása. Ebbe beletartozhat a fürdőkád átalakítása például zuhanyzóvá, vagy egy új stílusú üvegtípus beépítése a zuhanykabinba. Esetleg a komplett zuhanyajtó cseréje is jó megoldás lehet, amely jobban kiszolgálja a megváltozott igényeket. Egy üveg zuhanykabin beépítése a kád-zuhanyzó kombináció helyett növeli a szoba fényhatását, amitől az egész helyiség nagyobbnak fog tűnni. Ha szeretné megajándékozni magát és az otthonát is egy csodálatos fürdővel, fontolja meg ezeket az egyedi és fényűző üveg zuhanykabinokat.

Kellemesen szeretné érezni magát a fürdőszobájában

A fürdőszoba mindennapi használata igenis lehet élvezetes, sőt, lazító hatású egy kemény munkanap után. Ha szeret több időt tölteni a zuhany alatt, miért is ne hozná ki a legtöbbet a zuhanykabinjából? Az olyan hely ahol az értékes pihenését tölti kényelmesnek, világosnak és tisztának kell lennie – ezzel tovább növelve a relaxálás lehetőségét. Nem kellene aggódnia azért, hogy víz kerül a padlóra, vagy hogy ki kell mosnia a zuhanyfüggönyt. Egy üveg zuhanykabin megszabadítja Önt ezektől az aggodalmaktól, és segít az ellazulásban.

Épp nagyobb javításokat végez

Megesik, hogy az átlagostól nagyobb károk keletkeznek a fürdőben, amelyek komoly átalakításokat igényelnek. A szivárgó tömítések és elöregedett vízvezetékek nagy károkat tudnak okozni az otthonában, és ronthatják, sőt egyenesen veszélyessé tehetik az életkörülményeit. Az ilyen problémák minden esetben megbízhatatlanná és szinte használhatatlanná teszik a fürdőszobát. Ekkor megesik, hogy a felszerelések és a kiegészítők cseréje is szükségessé válik, ahogyan a zuhanykabin korszerűsítése is. Ha nagyobb javításokat végez a fürdőszobájában, fontolja meg, hogy mit szeretne kicserélni benne, amik segíthetnek megelőzni a későbbi károkat, és egyben feljavíthatják a fürdőszoba összképét is. Ha az eddigiekből egy vagy több jel igaz önre, akkor pedig gondolkodjon el a zuhanykabin korszerűsítésén is! Akár azért mert szükségessé vált, akár a megváltozott igények miatt: a fürdőszoba korszerűsítése növelheti az életminőségét.

Végezetül

Ez minden, amit tudnia érdemes a megfelelő zuhanykabin kiválasztásáról a fürdőszobájához. A Diplon-nál zuhanykabinok széles választékát találja, különböző méretekben és stílusban, hogy garantáltan mindenki meglelje köztük a saját ízléséhez közel álló darabot.

Egy profi útmutatója a fürdőszoba felújításhoz
19
Szept

Ne köntörfalazzunk: Egy fürdőszoba felújítás sok időbe és pénzbe fog kerülni, na meg talán néhány ősz hajszálba is. Viszont ha okosan költekezik, akkor ez a befektetés valószínűleg meg is térül majd.

Egyedi üveg csaptelepek otthonába
01
Nov

Próbálja ki a modern és fantáziadús üvegcsaptelepeket! Egyedi és modern megjelenés, lebilincselő formák, amelyek villám gyorsan hódították meg a piacot és az emberek szívét. A modern és egyedi megjelenést fokozza a vízesés jelenség: amikor kinyitjuk a csapot, a víz szemünk láttára vízesésként távozik csaptelepünkből a lefolyóba.