+361-333-8227 | info@diplon.hu | 1107 Budapest, Száva u. 8 | 10% kedvezmény minden zuhanykabinra | 10% kedvezmény a kiválasztott termékekre

+361-333-8227 | info@diplon.hu | 1107 Budapest, Száva u. 8 | 10% kedvezmény minden zuhanykabinra | 10% kedvezmény a kiválasztott termékekre

Blog

Útmutató a tökéletes fürdőszobai kiegészítőkhöz

2022.09.19 11:24
Útmutató a tökéletes fürdőszobai kiegészítőkhöz

A fürdőszobai kiegészítők nem luxuscikkek, hanem szükséges elemei a fürdőnek. Ebben a tökéletes fürdőszobai kiegészítőket ismertető útmutatóban összegyűjtöttünk néhány mesés darabot, hogy Önt is meginspiráljuk. Kombinálja bátran a világítást, a kiegészítőket és a kiviteleket úgy, hogy kifejezhesse a saját stílusát. Vásároljon olyan fürdőszobai kiegészítőket, amik gyönyörűvé teszik a fürdőszobát és egyben segítenek elkerülni a zsúfoltságot is. A legtöbb fürdőszobai kiegészítőt percek alatt felszerelheti, és nagyon ütős stílusokban, illetve kivitelekben érhetőek el.

Fürdőszoba polcok

A fürdőszoba polcok nagyon fontos szerepet töltenek be minden fürdőszobában. Nem csak tárolók, hanem dekorációs elemek is egyben és általában a lefolyó felett, illetve a tükör alatt szokás elhelyezni őket. A fürdőszoba polcok tárolják a nélkülözhetetlen kellékeinket, mint a borotvánkat és a fogkefénket. Habár egyszerűnek tűnnek, mégis nagyszerűen használhatóak arra, hogy a legtöbbet hozhassa ki fürdőszobájából.

Legyen a fürdőszobája akár modern, akár hagyományos, magabiztosan kijelenthetjük, hogy a mi fürdőszoba polcaink feltehetik az i-re a pontot, és tökéletessé varázsolhatják fürdőszobáját.

Szappanadagoló

A kézmosásnak nem kell többé hálátlan feladatnak lennie, hiszen egy prémium szappanadagoló sokkal élvezetesebbé tudja tenni a kézmosással töltött időnket. A szappanadagoló használata ráadásul gazdaságos megoldás is egyben, hiszen a szappan mennyisége szabályozott, vagyis a pazarlás kizárt általa.

Ha pedig különleges dizájnt szeretne hozzá, választhat egyet a sok egyedi és izgalmas küllemű szappanadagolóink közül is.

Fürdőszobai szagelszívó, páraelszívó

A fürdőszobai penész kialakulásának megelőzésére nincs jobb megoldás, mint egy páraelszívó. Elhelyezheti ezt a szerkezetet a fürdőszoba ablakban, a falon vagy a plafonon is. Amint a pára elkezdene lerakódni, az elszívó eltávolítja a párát, így az nem tud leülepedni a fürdőszobájában. Az azonnali páraeltávolító folyamat megakadályozza a penész kialakulását Ablak nélküli fürdőszobákba pedig gyakorlatilag kötelező a páraelszívó telepítése, ha el szeretnénk kerülni a penészesedést.

Válasszon egy olyan páratartalom érzékelő elszívót, ami automatikusan beindul, amint a fürdőszoba páratartalma elér egy bizonyos szintet.

Törölközőtartó sínek és gyűrűk

A törölközőtartó sínek és gyűrűk ugyanannyira hasznosak, mint amennyire dekorációs elemei is a fürdőszobának. Mivel különféle stílusban kaphatóak, ezért könnyedén ki tudjuk választani a saját fürdőnk dizájnjához valót. A megfelelő helyre való elhelyezésük pedig egészen ütős megjelenést biztosíthat. A törölközőtartókat olyan helyre tegye, ahonnan könnyedén eléri bárki majd a zuhany alól kilépve is.

Ha esetleg a fürdőszobaajtójára szerelné a törölközőtartó rudat, vagy gyűrűt, figyeljen arra, hogy az ajtó kinyitásakor ne csapódhasson a falnak. Ez kárt okozhat ugyanis a falban, ezért ennek a problémának a megoldására a leggyorsabb az, ha egy ütközőt szerelünk az ajtó aljára. Ez megakadályozza, hogy az ajtó ütközésig kicsapódjon.

Kapaszkodó sínek

Kapaszkodó sínek, más néven kapaszkodó rudak olyan segítő eszközök, amelyek praktikusak és tartósak. A kapaszkodók segítenek abban, hogy az idősek és a mozgássérültek biztonságosan tudjanak zuhanyozni, vagy fürdeni. Jelentősen feljavítható velük a biztonságos tisztálkodás, segítségükkel idősebb vagy mozgássérült szeretteinknek is stabilan és magabiztosan tudják használni a fürdőszobát.

A kapaszkodók többféle hosszban és anyagban is kaphatóak mint a króm, a rozsdamentes acél és a műanyag.

Fogkefetartók

A megfelelő fogkefetartó az egyik legfontosabb kiegészítő a fürdőszobájában, mivel a fürdőszobai környezet ideális a baktériumok kialakulásához. Ennek az az oka, hogy a fürdőszobában megtalálható a baktériumok elszaporodásához szükséges 3 feltétel – magas nedvességtartalom, magas páratartalom és a normálisnál magasabb hőmérséklet.

Csak úgy tudja megvédeni a fogkeféit a káros kórokozóktól és baktériumoktól, ha olyan fogkefetartót választ, amiben megfelelően védve vannak fogkeféi.

Válasszon olyan fogkefe tartót, ami elegáns tárolást biztosít elég nagy elválasztókkal több fogkefe számára, és legyen elég nagy a nagyobb nyelű fogkefék számára is.

Végezetül

Ez minden, amit tudni érdemes az időtlen fürdőszobai kiegészítők kiválasztásához a fürdőszobájába. A Diplon-nál fürdőszobai kiegészítők széles választékával találkozhat, számtalan méretben és stílusban. Ezért szinte garantált, hogy mindenki megtalálja köztük az igényeinek megfelelőt.

Tényezők, amiket érdemes figyelembe venni egy zuhanykabin kiválasztásakor
19
Okt

A zuhanykabinok egyedi módon nyújtanak könnyedséget és eleganciát a fürdőszobájának, illetve megakadályozzák, hogy víz kerüljön a fürdőszoba padlójára, ami igen gyakori probléma akkor, ha a kabin helyett zuhanyfüggönyt használunk.