+361-333-8227 | info@diplon.hu | 1107 Budapest, Száva u. 8 | 10% kedvezmény minden zuhanykabinra | Heti akár 10%-os akció egyes termékekre

+361-333-8227 | info@diplon.hu | 1107 Budapest, Száva u. 8 | 10% kedvezmény minden zuhanykabinra | Heti akár 10%-os akció egyes termékekre

NYOMÓGOMBOS CSAPTELEP

Időzített Nyomógombos Csaptelep

 

A pazarlásról

A víz pazarlás megszüntetése érdekében cégünk is forgalmaz különféle viztakarékos de dizájnos nyomógombos csaptelepeket. Ezekre hatalmas igény van hotelekben , iskolákban, ovodákban és egyéb közösségi terekben ahol kontrolálatlan a vizhasználat de a tulajdonosok mégis tennének a környezet védelemért.

Cégünk a trendek és vásárlóink igényét veszi figyelembe

Ezen megfontolásból 2010 óta folyamatos fejlesztésekkel és beruházásokkal probálunk javítani és megfelelni az igényeknek. Nyomógombos csaptelepeink között megtalálható a hide gvizes nyomógombos csaptelep, kevert vizes nyomógombos csaptelep, időzítős nyomógombos csaptelepek fajtái is.Az utobbi években a szállodák és kondi termek azért válasszák a nyomógombos csaptelepet mert a hagyományos zuhany csaptelephez képest közel 70% a vízmegtakarítás. Ezek a termékek müködésüket tekintve hihetetlenül környezet barát és viztakarékos mivel az időzítővel beállított vizmennyiség az általunk megadott ideig és erőséggel tud csak üzemelni. Itt nincs lehetőség a nyitvahagyott csap által okozott elfolyt felesleges vizmennyiség esélyére hanem amüködés szabályozó kapcsoló megoldja helyettünk pazarlás megszüntetését.

Gyártás

Ezen termékeink is szintén saját gyárainkban készült szigorú ellenörzésen átesett termékek, minden egyes ilyen termékünkre garanciát vállalunk és minden alkatrészből tartunk raktáron ha az évek folyamán esetleg a kopó és forgó alkatrészek a kemény viztől meghibásodnának. Ezen nyomógombos csaptelepek tisztitása szintén a hagyományos uton müködik, lugot és savat nem használhatunk.Büszkék vagyunk az eddig elért sikereinkre melyek a szállodák visszajelzései erősitenek meg.