+361-333-8227 | info@diplon.hu | 1107 Budapest, Száva u. 8 | 10% kedvezmény minden zuhanykabinra | 10% kedvezmény a kiválasztott termékekre

+361-333-8227 | info@diplon.hu | 1107 Budapest, Száva u. 8 | 10% kedvezmény minden zuhanykabinra | 10% kedvezmény a kiválasztott termékekre

Blog

Miért érdemes fontolóra venni a zuhanykabint az átlagos zuhanyzó helyett?
19
Okt

A zuhanyzások nagyszerűek, igaz? Nap mint nap órákat töltünk a zuhányzással, szárítkozással, lazulással. Mégis, egészen mostanáig nem igazán gondoltunk bele, hogy ezek a zuhanyzók hogyan is működnek. Pont ezért, ha a legjobb zuhanyélményt szeretné elérni, érdemes befektetni például egy zuhanykabinba. Azon felül, hogy fényűzőek, több előnyük is van a hagyományos zuhanyhoz és kádhoz képest. Íme néhány ok arra, hogy miért érdemes fontolóra vennie a zuhanykabint az átlagos zuhanyzók helyett.

Mekkora zuhanykabinra van szükségem?
19
Okt

Mivel gyorsan változik a beltéri fürdőszoba dizájn, a korábban luxusnak számító zuhanykabin manapság már szinte elengedhetetlen berendezéssé vált. Ma már szinte minden háztulajdonos arról álmodik, hogy a megfelelő méretű zuhanykabint építse be a fürdőszobájába, amikor felújítást végez, vagy új fürdőszobát tervez. És miért is ne? A zuhanykabinok számtalan méretben, színben és stílusban kaphatóak. Olyan szabványos méretekben, amelyek nagyszerűen kielégítik egy átlagos család igényeit, ráadásul kifejezetten nagy, és kicsi fürdőszobába is készülnek belőlük különféle típusok. Ennek ellenére megesik, hogy néha ennek ellenére sem nem tudjuk eldönteni, hogy milyen méretű zuhanykabinra lenne szükségünk.

Hogyan válassza ki a megfelelő zuhanykabint a fürdőszobájához?
19
Okt

Egy új zuhanykabin számtalan módon variálható, ami könnyen összezavarja a vásárlót, főleg ha elkezdi összehasonlítani az elérhető lehetőségeket. Tolóajtót használjon, negyedkör alakú kabint, esetleg harmonika ajtót vagy egy komplett vizes helyiséget? Mi azért vagyunk, hogy segítsük a választásban, útmutatást adjunk a különböző opciókhoz és elmagyarázzuk a relatív előnyeiket. Ezzel pedig segítsünk a legtöbbet kihozni a fürdőszobájából.

Tényezők, amiket érdemes figyelembe venni egy zuhanykabin kiválasztásakor
19
Okt

A zuhanykabinok egyedi módon nyújtanak könnyedséget és eleganciát a fürdőszobájának, illetve megakadályozzák, hogy víz kerüljön a fürdőszoba padlójára, ami igen gyakori probléma akkor, ha a kabin helyett zuhanyfüggönyt használunk.

Vásárlói útmutató: zuhanyajtók
19
Okt

Zuhanyajtót keres? Akár egy vadonatúj zuhanyajtót épít be, akár a jelenlegit cseréli, elengedhetetlen megtalálni a legjobbat. Habár zuhanykabinhoz ajtót választani egyszerűnek hangzik, sokkal trükkösebb, mint ahogy azt gondolná.

Öt függöny ötlet kis fürdőszobákhoz: Luxus, ami befér
19
Okt

Egy kisebb fürdőszobában, az egyszerűség érdekében, jó ha elkerüli a zsúfoltságot. Érdemes úgy alakítani, hogy a fürdő nagynak érződjön, miközben a helyiség kompakt marad. Az igaz, hogy ebben elég trükkös megtalálni az egyensúlyt, könnyű ugyanis túlzásba esni a sok kiegészítő és bútor összezsúfolásával, még akkor is ha olyan szerénynek tűnő kiegészítőről is van szó, mint a függönyök. Ennek ellenére van rá mód, hogy tökéletes illeszkedéssel helyezzünk el függönyöket kis fürdőszobákban, úgy, hogy a szoba összképének semmilyen formában ne ártsanak. Olvasson tovább, és fedezzen fel öt fürdőszoba függöny ötletet a legjobbak közül. Mind az öt lehetőség kényelmesen és pazarul illeszkedik a fürdőbe anélkül, hogy egyszerűen csak egy másodlagos dolognak tűnjön.

Íme pár tipp, amiket érdemes észben tartani mielőtt megvásárolja a zuhanykabinját
19
Okt

A zuhanykabin lényeges része a fürdőszobának. Nem csak egyszerűen megvédi a körülötte lévő területet a víztől, hanem karaktert is ad a fürdőszobának. Ennek ellenére amikor eljutunk odáig, hogy lecseréljük a zuhanykabint, akkor szembesülhetünk vele, hogy ez nem is olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik.

Átfogó útmutató a zuhanykabinokhoz és bemutatjuk, hogy hogyan forradalmasították a fürdőszobai élmén
19
Okt

Bevezetés: Mi is az a zuhanykabin?

Ha fürdőszobáról van szó, akkor mindenképp úgy kell kialakítania, hogy az praktikus legyen és jól is működjön. A zuhanykabin például egy nagyszerű módja annak, hogy a legtöbbet hozza a rendelkezésre álló helyből.

Korszerűsítenem kell a zuhanykabinomat? 6 jel, ami arra utal, hogy eljött az ideje
19
Okt

A fürdőszobájának egy olyan helynek kellene lennie, amit kifejezetten élvez, valamint egyben értéket is ad az otthonának. Ha ez most nem így van, érdemes megfontolni egy felújítást. Amikor fürdőszoba felújítást tervezünk, akkor sok szempontot figyelembe kell vennünk. A sok részlet mellett azonban a zuhanykabin ebben központi szerepet játszik. Az alábbi hat jel arra utal, hogy zuhanykabinja már megérett a felújításra.

A walk-in zuhanyfalak előnyei és hátrányai
19
Okt

A walk-in zuhanyfalak sok szempontból előnyösebbek, mint az átlagos zuhanyzók, mivel könnyű hozzáférhetőséget és biztonságot nyújtanak. Szinte kizárt, hogy bármilyen baleset érjen minket a zuhanyba való belépés közben, ezért egyszerű és biztonságos megoldást jelent mozgássérült személyek számára is. Mindig fontos, hogy észben tartsuk a hosszú távú szükségleteket, amikor felújítjuk a fürdőnket, főleg ha azt idősek vagy mozgássérültek is fogják használni majd.

Walk-in zuhanyfal előnyei és hátrányai
18
Okt

Ha az elmúlt években követte a fürdőszoba dizájn változásait, észrevehette, hogy az egyik leggyakoribb trend a fürdőszoba felújításokban, a walk-in zuhanyfalak népszerűségének növekedése. Gyakran a háztulajdonos bérel fel egy fürdőszoba felújító céget, hogy átalakítsák a meglévő fürdőszobáját vagy egy kádat ilyen zuhanyzóvá alakítsanak, ugyanis elég sok előnye van ennek a letisztult, szegély nélküli megoldásnak. Viszont ha nem óvatos a kulcsfontosságú dizájnelemek tervezése során, akkor lesz pár részletük ezeknek a zuhanyzóknak, amik akaratlanul is problémákat okozhatnak a jövőben.

Az 5 legjobb zuhanykabin, a legkönnyebben tisztíthatótól kezdve
18
Okt

Most foglalkozzunk egy kicsit a fürdőszobák takaríthatóságával, hangsúlyt helyezve a zuhanyterületre, amit a legnehezebb tisztítani és fertőtleníteni. Ennek az oka valószínűleg az, hogy több ideig tart eltávolítani a vízkövet és a szappan lerakódásokat a csempék és a zuhanykabinok közül, ellentétben a más, könnyebben elérhető berendezésekkel.

Törölközőtartók - hogyan válasszuk ki a legjobbat?
18
Okt

Egy meleg és száraz törölközőért nyúlni a zuhany vagy fürdő után az élet apró örömei közé tartozik. Ez fűtött törölközőtartó nem csak segíthet ebben, hanem stílusos és praktikus kiegészítője is lesz is a fürdőszobájának. A fűtött törölközőtartók nagyszerűek törölközők és egyéb kisebb ruhaneműk szárítására, miközben egy kis extra melegséggel látják el a fürdőszobáját, ami távol tartja a nedvességet. A fűtött törölközőtartó egy elég vonzó vonása tehát a fürdő helyiségnek, amely feljavítja a fürdőszoba dizájnérzetét is. Ha fűtött törölköző rúdban gondolkodik, de nem tudja hol is kezdje, a tanácsaink segíthetnek a választásban.

Útmutató a fürdőszobaszekrények kiválasztásához
18
Okt

A fürdőszobaszekrényeknek van az egyik legmeghatározóbb szerepük a fürdőszoba stílusának kialakításában, de kiválasztani a legjobbat néha nehéz feladat lehet. Elgondolkodik majd, hogy vajon érdemesebb összeszereletlen szekrényt vagy inkább kész szekrényt vásárolni, illetve modern vagy rusztikus legyen inkább? Alapanyagok közül juharfa vagy cseresznyefa legyen? Csak hogy néhány variációt említsünk. Szóval hol is kezdjük?

Hogyan vásárolja meg a megfelelő fürdőszoba mosdót?
18
Okt

Ha új mosdót vásárol, le fogja nyűgözni mennyit változik tőle az eddig unalmasnak hitt fürdőszobája. Nagyon sokféle stílusú elérhető fürdőszoba mosdót találhat a piacon, azonban a kiválasztásakor nagyon sok dologra oda kell figyelni. Az alapanyagok típusától, a stíluson és megjelenésen át a változó formákig, kiválasztani a megfelelő fürdőszobai mosdót eléggé bonyolult lehet. Töltsön el egy kis időt azzal, hogy átgondolja, mi lesz a legjobb választás az ön számára.

A termosztátos zuhany csaptelepek előnyei
18
Okt

A dizájn és a technológia fejlődésének köszönhetően mindig újabb és jobb minőségű csaptelepek kerülnek a kínálatba. Ma az egyik legnépszerűbb modell, a termosztátos zuhany csaptelep - köszönhetően a nagyon kényelmes funkcióknak, amiket kínál. Ismeri minden előnyüket? Mi elmondjuk! Mi is az a termosztátos zuhany csaptelep?

Vásárlói útmutató fürdőszobai felszerelésekhez
18
Okt

A fürdőszoba felújítás gyakran egy teljesen új világot jelent az emberek számára. Egy olyan világot, ahol zavaros fürdőszobai terminológiákkal találkozhatunk és könnyű eltévedni a sok szakkifejezés meg típusleírás között. Az egyik fogalom, amit hallhattt, azok a „fürdőszobai felszerelések”, de pontosan mit is jelent?

4 különféle fürdőkád típus – hogyan válasszunk közülük?
18
Okt

A fürdőkádak a fürdőszobai berendezés alapjai – olyan tartályok, amelyek megtartják a vizet egy igazi pihentető fürdéshez. Relaxáló helyet biztosítanak a pihenéshez, ám létezik több fajtájuk is, különféle extrákkal felszerelve. A leggyakoribb fürdőkád típusok, amiket a háztartásokban találunk azok a kádlemez vagy más néven beugró kádak, a szabadon álló kádak, az alkóv kádak és sarokkádak.

9 gyakori fürdőszoba elrendezés, amit jó ötlet megfontolni a felújítás során
18
Okt

Nagyon sok időt töltünk a fürdőszobánkban, ráadásul az egész fürdő meghatározó lehet lakásunk funkcionalitására és esztétikája szempontjából. Akár fel szeretné újítani a meglévő fürdőszobáját, vagy akár teljesen új fürdőszobát szeretne építeni, jó ha tisztában van azzal, milyen aktuális elrendezési trendek alapján alakulnak a fürdőszobák. Mi segítünk Önnek a megfelelő elrendezés megtalálásában.

4 különböző típusú zuhanykabin: Hogyan válasszuk ki a megfelelőt?
18
Okt

A zuhanyzás élménye mindig csodálatos. Az emberiség első természetes zuhanya egy átlagos vízesés volt. Miközben lazítunk, a vízfolyás tetőtől-talpig tisztára mos minket. Nem véletlen tehát, hogy a természetből inspirálódva, az emberiség létrehozta a beltéri zuhanyt. Egy zuhanyzás céljára kialakított helyiséget hoztak létre, és elnevezték vizes helyiségnek, amely hamar az otthon és a mindennapi élet elengedhetetlen részévé vált.

Hét divatos fürdőszoba ötlet és inspriáció
19
Szept

 

Fürdőszoba ötletek

Fürdőszobabelső inspirációs ötleteket keres? Tekintse meg legújabb fürdőszoba ötleteinket!

A legjobb zuhanyszettek kis fürdőszobákhoz
19
Szept

Csak azért mert kis fürdőszobája van, még nem jelenti azt, hogy nem kaphatja meg azt a fürdőszobát, amire vágyik. A luxus zuhanyzás élménye igenis elérhető a fürdőszoba méretétől függetlenül.

Egy profi útmutatója a fürdőszoba felújításhoz
19
Szept

Ne köntörfalazzunk: Egy fürdőszoba felújítás sok időbe és pénzbe fog kerülni, na meg talán néhány ősz hajszálba is. Viszont ha okosan költekezik, akkor ez a befektetés valószínűleg meg is térül majd.

Hogyan tisztítsuk a WC kefét és a tartóját?
19
Szept

 

Az egyszerű WC kefe és annak funkcionális tartója szinte semmi tiszteletet nem kap. Pedig ez a háztartási eszköz felelős az egyik legfertőzőbb feladat ellátásáért az otthonunk legkellemetlenebb helyén, amit persze próbálunk észre sem venni. Mikor tisztította vagy cserélte le utoljára a WC keféjét? Itt az idő a cselekvésre.

Útmutató a tökéletes fürdőszobai kiegészítőkhöz
19
Szept

A fürdőszobai kiegészítők nem luxuscikkek, hanem szükséges elemei a fürdőnek. Ebben a tökéletes fürdőszobai kiegészítőket ismertető útmutatóban összegyűjtöttünk néhány mesés darabot, hogy Önt is meginspiráljuk. Kombinálja bátran a világítást, a kiegészítőket és a kiviteleket úgy, hogy kifejezhesse a saját stílusát. Vásároljon olyan fürdőszobai kiegészítőket, amik gyönyörűvé teszik a fürdőszobát és egyben segítenek elkerülni a zsúfoltságot is. A legtöbb fürdőszobai kiegészítőt percek alatt felszerelheti, és nagyon ütős stílusokban, illetve kivitelekben érhetőek el.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő esőztető zuhanyfejet: hogy az egyik legjobb dolog legyen az életben
19
Szept

A legkisebb dolgok jelenthetik a legnagyobb változást az életünkben. Problémába ütközött a megfelelő esőztető zuhanyfej kiválasztásakor a fürdőszobájához? Ne hagyja ki az útmutatónkat, ami segít kiválasztani az önnek leginkább megfelelőt!

Hogyan javíthatja fel egy esőztető zuhanyfej a fürdője élményét?
19
Szept

Egy esőztető zuhanyfejtől bármelyik fürdőszoba luxus fürdőnek tűnhet. Képzelje el a zuhanyzást lágy esővel a feje felett a spa élményt adó fürdőszobájában. Viszont ez nem mindenkinek való, ha figyelembe vesszük a vízpermet tényét és az esőztető bonyolult felszerelését. Tudja meg mi az az esőztető zuhanyfej, mi a különbség közte és az átlagos zuhanyfejek közöt? Ismerje meg az előnyeit és a hátrányait annak, ha felszerel egyet a fürdőszobájába.

8 ok, amiért a fekete csaptelepek nem mennek ki a divatból
19
Szept

 

Szinte mindegyik lakberendezési trendnél okkal gondolhatunk arra, hogy vajon mennyi ideig maradnak divatosak? Viszont a fekete ízléses és elegáns vonzereje miatt tartós választásnak bizonyulhat – mindegy hogy székről, kanapéról vagy akár csaptelepről van is szó.

Mosdópultra vagy falra szerelt csaptelepek
19
Szept

 

A csaptelepek sokat változtak az évek során. A fürdőszoba tervezés már nem csak annyiból áll, hogy mindig ugyanazt az ezüstös kivitelt használjuk csak kicsit különböző fogantyú stílusokkal. A csapok választéka ma már egészen elképesztő, és nagyon sokat hozzá tudnak adni a fürdőszoba dizájnhoz.

Fekete zuhanyzók – vásárlási útmutató
16
Szept

A matt fekete szín egy modern és sokoldalú dizájn, ami az egyik legnépszerűbb választás a zuhanyzóknak, csapoknak és fürdőszobai kiegészítőknek. Ebben a blogban végigmegyünk a legjobb fekete zuhanyfejeken, kézi zuhanyokon, és zuhanykabinokon amelyekből megkaphat minden inspirációt és ismeretet ahhoz hogy megtervezze a saját fekete fürdőszobáját. Ha a matt fekete fürdőszoba mellett tette le a voksát, de nem biztos benne hogy melyik stílust válassza belőle, mi ötletekkel és tanáccsal tudunk szolgálni. Segítünk abban, hogy hogyan kombinálja a feketét a többi színnel és kivitellel.

Zuhanykabin vásárlási útmutató
14
Szept

A zuhanykabinok nagyon sokféle változatban és méretben érhetőek el, szóval nem okozhat problémát megtalálnia a fürdőszobájához legjobban illőt.

A zuhanyfej és a zuhanyzó kiválasztása
14
Szept

Egy élénkítő zuhany nagyszerű kezdete lehet a napnak. Ismerje meg a különböző zuhanyfejeket, zuhanycsapokat, és zuhanyrendszereket amik a legjobban passzolnak a fürdőszobájához.

A fürdőszobaszekrény feletti tükör méretezése
14
Szept

Tükör nélkül nincs kész fürdőszoba. A tükör kulcsfontosságú szerepet játszik a napi higiéniai tevékenységeink során, mint a borotválkozás, sminkelés, vagy a hajunk igazítása, és ez az egyik utolsó tárgyunk, amire ránézünk, mielőtt elmegyünk otthonról.

Rendelkezik-e megfelelő zuhanyfüggönnyel?
14
Szept

A fürdőszobák gyakran otthonának legkisebb helyiségei, de ez nem azt jelenti, hogy könnyű őket dekorálni. Ha olyan zuhanyzóval – vagy fürdőkáddal – rendelkezik, amelyhez szüksége van zuhanyfüggönyre, akkor számos lehetőség áll rendelkezésére a piaci kínálatot illetően.

Hogyan válasszuk ki a legjobb zuhanyajtót?
14
Szept

A megfelelő zuhanyajtó kiválasztása elrettentő feladatnak tűnhet, de nagyon leegyszerűsíthető, ha észben tartunk néhány alapelvet. Megmutatjuk hogyan kezdje el, és mire figyeljen.

Hogyan válasszon csaptelepet a fürdőszobai mosdókagylóhoz?
14
Szept

Legyen szó egy új csapról, vagy akár a régi csap cseréjéről, a csapnál tudjuk kombinálni a funkcionalitást egy kis személyes stílussal.

Segíthetünk Önnek fürdőszobaszekrénye csapjának kiválasztásában, úgy hogy az mind ízléséhez, mind háza fürdőszobájához passzljon. Valamint minden kiegészítő beszerzésében, amire szüksége van, és egy új csaptól elvárhat a helyétől függően. Mindig vegye figyelembe ki fogja használni a fürdőszobát, hogy olyan csapot választhasson, ami megfelel igényeinek.

Hogyan válassza ki a megfelelő kád csaptelepet?
14
Szept

Nem aggódjon apróságok miatt, ha az Öné a világ legjobb fürdőszobája! A megfelelő berendezéssel és tartozékokkal ugyanis egyszerűen megalkothatja álmai fürdőszobáját. Csupán annyit kell tudnia, hogy honnan szerezze be következő fürdőkád csaptelepét, és azt valóban sajátjának érzi majd. Arra ihletve, hogy elhozzuk önnek a praktikusságot és a legjobb stílust.

Hogyan válasszunk a kampó, rúd vagy a gyűrű törölközőtartók közül?
13
Szept

Törölközők minden fürdőszobában vannak, amikben van zuhanyzó vagy fürdőkád. Valahova fel kell őket akasztani. A törölköző gyűrűk, kampók és rudak gyakori és hatékony megoldások a törölközők felakasztására és megvan a saját előnyük stílusukban is. Különböző anyagokból készült verziók érhetőek el, így könnyen beilleszthetőek bármilyen fürdőszoba stílusába. Egy jó törölközőtartó kényelmet, egyszerűséget és stílust sugároz. Fürdőszobája törölközőtartójának kiválasztásakor meg kell találnia az igényeinek megfelelőt, mind minőségben, mind esztétikailag.

Hogyan válassza ki a tökéletes zuhany-csaptelepet (3 szakértői tipp)
13
Szept

A tökéletes zuhany-csaptelep kiválasztásakor számos tényezőt figyelembe kell venni, beleértve a zuhanyszelepeket, a kiegészítőket, a víznyomást, valamint a zuhany típusát és kiépítését. Amikor kiválasztja az új zuhanycsapot, ne feledje, hogy annak passzolnia kell a kád csaptelepéhez (ha már van ilyen), valamint a többi fürdőszobai csaphoz. Emellett vegye figyelembe, hogy a csaptelep hogyan illeszkedik fürdőszobája más berendezéseihez és dekorációihoz.

Útmutató lépésről lépésre a megfelelő zuhanyszett megoldás megtalálásához
13
Szept

A fürdőszoba megtervezésének fontos lépése a megfelelő zuhanyszett megoldás kiválasztása. Ezen útmutatóval megtalálhatja a fürdőszobája elrendezésének, személyes igényeinek és az Ön által preferált dizájnnak megfelelő zuhanyszett megoldást.

Szilárd vagy folyékony szappan: 3 érv, ami elgondolkodtat
22
Ápr

A kezünk a leginkább igénybe vett testrészünk, ennek megfelelően gyorsan koszolódik. A különböző szennyeződések baktériumokat tartalmaznak, amely a fertőzések melegágya lehet; ennek megfelelően szükség van kézfejünk rendszeres tisztítására. Elgondolkodott már azon, hogy egy kézmosás alkalmával mennyi baktériumot távolít el a szappan segítségével a kézfej bőrének felületéről? Előbbiek kapcsán felmerülhet a kérdés, melyik szappanforma hatékonyabb: a szilárd vagy a folyékony? Mai cikkünkben ennek járunk utána.

 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő mosogató csaptelepet?
10
Ápr

Könnyűnek tűnhet a megfelelő konyhai mosogató csaptelep kiválasztása, pedig sok tényezőt figyelembe kell venni vásárlás előtt. 

Hogyan válasszuk ki a tökéletes fürdőszobai tükröt
25
Máj

Ha egy fürdőszoba berendezésére gondolunk, igen nagy valószínűséggel a tükör lesz az első, amely megjelenik szemünk előtt. A tükör minden fürdőszobának egyik legérdekesebb berendezési tárgya, hiszen mind a tér optikai nagyobbításában, mind a fürdőszoba eleganciájában fontos szerepet játszik. Az előbbiek kapcsán tehát nagyon fontos, hogy a megfelelő fürdőszobai tükröt válasszuk otthonunkba!

Mosdókagyló – minden fürdőszobába
30
Márc

Valószínűleg soha nem gondol az ember a fürdőszobai mosdókagylókra egészen addig, amíg el nem jön az ideje annak, hogy felújítson vagy egy új házba esetleg lakásba költözzön. Segítünk megtalálni Önnek a legmegfelelőbbet! 

Mosogató csaptelepek - csapok típusai
23
Márc

Ahhoz, hogy a fürdőszobája a megfelelő külsővel és funkciókkal rendelkezzen, megfelelően fel kell szerelni! A napról napra bővülő csaptelepek kínálata megkönnyíti az Ön helyzetét!

6 pontos fürdőszoba felújítás előkészítési terv
16
Márc

Minden fürdőszoba felújítása egy nagy projekt. A munkálatok megkezdése előtt sok mindent meg kell fontolni, ezért összeállítottunk Önnek egy rövid tervet, hogy minden gördülékenyen menjen.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő zuhanykabint a fürdőszobába?
09
Márc

A zuhanyozás az Ön számára is egyfajta kikapcsolódás? A következő sorokban megtudhatja, hogyan kell kiválasztani a fürdőszobába a megfelelő zuhanykabint vagy zuhanyfalat.

Kézszárítók: leg higiénikusabb megoldás egy nagy fürdőszobához
10
Nov

A kézszárítókat világszerte széles körben használják, és ideális megoldás a modern fürdőszobákhoz illetve közületi terek mosdóihoz. Rengeteg pénzt spórolhat meg egy kézszárító révén (főleg közösségi mellékhelységek esetén) továbbá gyorsan, érintésmentesen szárítják a kezet.

Egyedi üveg csaptelepek otthonába
01
Nov

Próbálja ki a modern és fantáziadús üvegcsaptelepeket! Egyedi és modern megjelenés, lebilincselő formák, amelyek villám gyorsan hódították meg a piacot és az emberek szívét. A modern és egyedi megjelenést fokozza a vízesés jelenség: amikor kinyitjuk a csapot, a víz szemünk láttára vízesésként távozik csaptelepünkből a lefolyóba.

Kedvezmény kód DIPLON
14
Febr

Írja be a DIPLON nevet, hogy 10% kedvezményt kapjon a pénztárnál.