+361-333-8227 | info@diplon.hu | 1107 Budapest, Száva u. 8 | 15% kedvezmény minden zuhanykabinra | 10% kedvezmény a kiválasztott termékekre

+361-333-8227 | info@diplon.hu | 1107 Budapest, Száva u. 8 | 15% kedvezmény minden zuhanykabinra | 10% kedvezmény a kiválasztott termékekre

Blog

Hét divatos fürdőszoba ötlet és inspriáció
19
Szept

 

Fürdőszoba ötletek

Fürdőszobabelső inspirációs ötleteket keres? Tekintse meg legújabb fürdőszoba ötleteinket!

A legjobb zuhanyszettek kis fürdőszobákhoz
19
Szept

Csak azért mert kis fürdőszobája van, még nem jelenti azt, hogy nem kaphatja meg azt a fürdőszobát, amire vágyik. A luxus zuhanyzás élménye igenis elérhető a fürdőszoba méretétől függetlenül.

Egy profi útmutatója a fürdőszoba felújításhoz
19
Szept

Ne köntörfalazzunk: Egy fürdőszoba felújítás sok időbe és pénzbe fog kerülni, na meg talán néhány ősz hajszálba is. Viszont ha okosan költekezik, akkor ez a befektetés valószínűleg meg is térül majd.

Hogyan tisztítsuk a WC kefét és a tartóját?
19
Szept

 

Az egyszerű WC kefe és annak funkcionális tartója szinte semmi tiszteletet nem kap. Pedig ez a háztartási eszköz felelős az egyik legfertőzőbb feladat ellátásáért az otthonunk legkellemetlenebb helyén, amit persze próbálunk észre sem venni. Mikor tisztította vagy cserélte le utoljára a WC keféjét? Itt az idő a cselekvésre.

Útmutató a tökéletes fürdőszobai kiegészítőkhöz
19
Szept

A fürdőszobai kiegészítők nem luxuscikkek, hanem szükséges elemei a fürdőnek. Ebben a tökéletes fürdőszobai kiegészítőket ismertető útmutatóban összegyűjtöttünk néhány mesés darabot, hogy Önt is meginspiráljuk. Kombinálja bátran a világítást, a kiegészítőket és a kiviteleket úgy, hogy kifejezhesse a saját stílusát. Vásároljon olyan fürdőszobai kiegészítőket, amik gyönyörűvé teszik a fürdőszobát és egyben segítenek elkerülni a zsúfoltságot is. A legtöbb fürdőszobai kiegészítőt percek alatt felszerelheti, és nagyon ütős stílusokban, illetve kivitelekben érhetőek el.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő esőztető zuhanyfejet: hogy az egyik legjobb dolog legyen az életben
19
Szept

A legkisebb dolgok jelenthetik a legnagyobb változást az életünkben. Problémába ütközött a megfelelő esőztető zuhanyfej kiválasztásakor a fürdőszobájához? Ne hagyja ki az útmutatónkat, ami segít kiválasztani az önnek leginkább megfelelőt!

Hogyan javíthatja fel egy esőztető zuhanyfej a fürdője élményét?
19
Szept

Egy esőztető zuhanyfejtől bármelyik fürdőszoba luxus fürdőnek tűnhet. Képzelje el a zuhanyzást lágy esővel a feje felett a spa élményt adó fürdőszobájában. Viszont ez nem mindenkinek való, ha figyelembe vesszük a vízpermet tényét és az esőztető bonyolult felszerelését. Tudja meg mi az az esőztető zuhanyfej, mi a különbség közte és az átlagos zuhanyfejek közöt? Ismerje meg az előnyeit és a hátrányait annak, ha felszerel egyet a fürdőszobájába.

8 ok, amiért a fekete csaptelepek nem mennek ki a divatból
19
Szept

 

Szinte mindegyik lakberendezési trendnél okkal gondolhatunk arra, hogy vajon mennyi ideig maradnak divatosak? Viszont a fekete ízléses és elegáns vonzereje miatt tartós választásnak bizonyulhat – mindegy hogy székről, kanapéról vagy akár csaptelepről van is szó.

Mosdópultra vagy falra szerelt csaptelepek
19
Szept

 

A csaptelepek sokat változtak az évek során. A fürdőszoba tervezés már nem csak annyiból áll, hogy mindig ugyanazt az ezüstös kivitelt használjuk csak kicsit különböző fogantyú stílusokkal. A csapok választéka ma már egészen elképesztő, és nagyon sokat hozzá tudnak adni a fürdőszoba dizájnhoz.

Fekete zuhanyzók – vásárlási útmutató
16
Szept

A matt fekete szín egy modern és sokoldalú dizájn, ami az egyik legnépszerűbb választás a zuhanyzóknak, csapoknak és fürdőszobai kiegészítőknek. Ebben a blogban végigmegyünk a legjobb fekete zuhanyfejeken, kézi zuhanyokon, és zuhanykabinokon amelyekből megkaphat minden inspirációt és ismeretet ahhoz hogy megtervezze a saját fekete fürdőszobáját. Ha a matt fekete fürdőszoba mellett tette le a voksát, de nem biztos benne hogy melyik stílust válassza belőle, mi ötletekkel és tanáccsal tudunk szolgálni. Segítünk abban, hogy hogyan kombinálja a feketét a többi színnel és kivitellel.

Zuhanykabin vásárlási útmutató
14
Szept

A zuhanykabinok nagyon sokféle változatban és méretben érhetőek el, szóval nem okozhat problémát megtalálnia a fürdőszobájához legjobban illőt.

A zuhanyfej és a zuhanyzó kiválasztása
14
Szept

Egy élénkítő zuhany nagyszerű kezdete lehet a napnak. Ismerje meg a különböző zuhanyfejeket, zuhanycsapokat, és zuhanyrendszereket amik a legjobban passzolnak a fürdőszobájához.

A fürdőszobaszekrény feletti tükör méretezése
14
Szept

Tükör nélkül nincs kész fürdőszoba. A tükör kulcsfontosságú szerepet játszik a napi higiéniai tevékenységeink során, mint a borotválkozás, sminkelés, vagy a hajunk igazítása, és ez az egyik utolsó tárgyunk, amire ránézünk, mielőtt elmegyünk otthonról.

Rendelkezik-e megfelelő zuhanyfüggönnyel?
14
Szept

A fürdőszobák gyakran otthonának legkisebb helyiségei, de ez nem azt jelenti, hogy könnyű őket dekorálni. Ha olyan zuhanyzóval – vagy fürdőkáddal – rendelkezik, amelyhez szüksége van zuhanyfüggönyre, akkor számos lehetőség áll rendelkezésére a piaci kínálatot illetően.

Hogyan válasszuk ki a legjobb zuhanyajtót?
14
Szept

A megfelelő zuhanyajtó kiválasztása elrettentő feladatnak tűnhet, de nagyon leegyszerűsíthető, ha észben tartunk néhány alapelvet. Megmutatjuk hogyan kezdje el, és mire figyeljen.

Hogyan válasszon csaptelepet a fürdőszobai mosdókagylóhoz?
14
Szept

Legyen szó egy új csapról, vagy akár a régi csap cseréjéről, a csapnál tudjuk kombinálni a funkcionalitást egy kis személyes stílussal.

Segíthetünk Önnek fürdőszobaszekrénye csapjának kiválasztásában, úgy hogy az mind ízléséhez, mind háza fürdőszobájához passzljon. Valamint minden kiegészítő beszerzésében, amire szüksége van, és egy új csaptól elvárhat a helyétől függően. Mindig vegye figyelembe ki fogja használni a fürdőszobát, hogy olyan csapot választhasson, ami megfelel igényeinek.

Hogyan válassza ki a megfelelő kád csaptelepet?
14
Szept

Nem aggódjon apróságok miatt, ha az Öné a világ legjobb fürdőszobája! A megfelelő berendezéssel és tartozékokkal ugyanis egyszerűen megalkothatja álmai fürdőszobáját. Csupán annyit kell tudnia, hogy honnan szerezze be következő fürdőkád csaptelepét, és azt valóban sajátjának érzi majd. Arra ihletve, hogy elhozzuk önnek a praktikusságot és a legjobb stílust.

Hogyan válasszunk a kampó, rúd vagy a gyűrű törölközőtartók közül?
13
Szept

Törölközők minden fürdőszobában vannak, amikben van zuhanyzó vagy fürdőkád. Valahova fel kell őket akasztani. A törölköző gyűrűk, kampók és rudak gyakori és hatékony megoldások a törölközők felakasztására és megvan a saját előnyük stílusukban is. Különböző anyagokból készült verziók érhetőek el, így könnyen beilleszthetőek bármilyen fürdőszoba stílusába. Egy jó törölközőtartó kényelmet, egyszerűséget és stílust sugároz. Fürdőszobája törölközőtartójának kiválasztásakor meg kell találnia az igényeinek megfelelőt, mind minőségben, mind esztétikailag.

Hogyan válassza ki a tökéletes zuhany-csaptelepet (3 szakértői tipp)
13
Szept

A tökéletes zuhany-csaptelep kiválasztásakor számos tényezőt figyelembe kell venni, beleértve a zuhanyszelepeket, a kiegészítőket, a víznyomást, valamint a zuhany típusát és kiépítését. Amikor kiválasztja az új zuhanycsapot, ne feledje, hogy annak passzolnia kell a kád csaptelepéhez (ha már van ilyen), valamint a többi fürdőszobai csaphoz. Emellett vegye figyelembe, hogy a csaptelep hogyan illeszkedik fürdőszobája más berendezéseihez és dekorációihoz.

Útmutató lépésről lépésre a megfelelő zuhanyszett megoldás megtalálásához
13
Szept

A fürdőszoba megtervezésének fontos lépése a megfelelő zuhanyszett megoldás kiválasztása. Ezen útmutatóval megtalálhatja a fürdőszobája elrendezésének, személyes igényeinek és az Ön által preferált dizájnnak megfelelő zuhanyszett megoldást.

Szilárd vagy folyékony szappan: 3 érv, ami elgondolkodtat
22
Ápr

A kezünk a leginkább igénybe vett testrészünk, ennek megfelelően gyorsan koszolódik. A különböző szennyeződések baktériumokat tartalmaznak, amely a fertőzések melegágya lehet; ennek megfelelően szükség van kézfejünk rendszeres tisztítására. Elgondolkodott már azon, hogy egy kézmosás alkalmával mennyi baktériumot távolít el a szappan segítségével a kézfej bőrének felületéről? Előbbiek kapcsán felmerülhet a kérdés, melyik szappanforma hatékonyabb: a szilárd vagy a folyékony? Mai cikkünkben ennek járunk utána.

 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő mosogató csaptelepet?
10
Ápr

Könnyűnek tűnhet a megfelelő konyhai mosogató csaptelep kiválasztása, pedig sok tényezőt figyelembe kell venni vásárlás előtt. 

Hogyan válasszuk ki a tökéletes fürdőszobai tükröt
25
Máj

Ha egy fürdőszoba berendezésére gondolunk, igen nagy valószínűséggel a tükör lesz az első, amely megjelenik szemünk előtt. A tükör minden fürdőszobának egyik legérdekesebb berendezési tárgya, hiszen mind a tér optikai nagyobbításában, mind a fürdőszoba eleganciájában fontos szerepet játszik. Az előbbiek kapcsán tehát nagyon fontos, hogy a megfelelő fürdőszobai tükröt válasszuk otthonunkba!

Mosdókagyló – minden fürdőszobába
30
Márc

Valószínűleg soha nem gondol az ember a fürdőszobai mosdókagylókra egészen addig, amíg el nem jön az ideje annak, hogy felújítson vagy egy új házba esetleg lakásba költözzön. Segítünk megtalálni Önnek a legmegfelelőbbet! 

Mosogató csaptelepek - csapok típusai
23
Márc

Ahhoz, hogy a fürdőszobája a megfelelő külsővel és funkciókkal rendelkezzen, megfelelően fel kell szerelni! A napról napra bővülő csaptelepek kínálata megkönnyíti az Ön helyzetét!

6 pontos fürdőszoba felújítás előkészítési terv
16
Márc

Minden fürdőszoba felújítása egy nagy projekt. A munkálatok megkezdése előtt sok mindent meg kell fontolni, ezért összeállítottunk Önnek egy rövid tervet, hogy minden gördülékenyen menjen.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő zuhanykabint a fürdőszobába?
09
Márc

A zuhanyozás az Ön számára is egyfajta kikapcsolódás? A következő sorokban megtudhatja, hogyan kell kiválasztani a fürdőszobába a megfelelő zuhanykabint vagy zuhanyfalat.

Kézszárítók: leg higiénikusabb megoldás egy nagy fürdőszobához
10
Nov

A kézszárítókat világszerte széles körben használják, és ideális megoldás a modern fürdőszobákhoz illetve közületi terek mosdóihoz. Rengeteg pénzt spórolhat meg egy kézszárító révén (főleg közösségi mellékhelységek esetén) továbbá gyorsan, érintésmentesen szárítják a kezet.

Egyedi üveg csaptelepek otthonába
01
Nov

Próbálja ki a modern és fantáziadús üvegcsaptelepeket! Egyedi és modern megjelenés, lebilincselő formák, amelyek villám gyorsan hódították meg a piacot és az emberek szívét. A modern és egyedi megjelenést fokozza a vízesés jelenség: amikor kinyitjuk a csapot, a víz szemünk láttára vízesésként távozik csaptelepünkből a lefolyóba.

Kedvezmény kód DIPLON
14
Febr

Írja be a DIPLON nevet, hogy 10% kedvezményt kapjon a pénztárnál.