+361-333-8227 | info@diplon.hu | 1107 Budapest, Száva u. 8 | 10% kedvezmény minden zuhanykabinra | Heti akár 10%-os akció egyes termékekre

+361-333-8227 | info@diplon.hu | 1107 Budapest, Száva u. 8 | 10% kedvezmény minden zuhanykabinra | Heti akár 10%-os akció egyes termékekre

ZUHANY CSAPTELEP

 

Zuhany Csaptelepek

A zuhany csaptelep egy speciális helyhez kötött de igen népszerű termékünk melyet cégünk szintén közel 20 éve forgalmaz. Zuhany csaptelep elhelyezése a legfontosabb szempont e termék vásárlásánál mivel ezt a terméket leginkább épített zuhanyzókba illetve szabadon álló zuhanykabinokba szerelik. Leggyakoribb verziója az egykaros, kis testű, 150 cm-es gégecsővel szerelt változat.

Egyéb tudnivalók

Ezek a csaptelepek az úgynevezett bővíthető kategoriába tartoznak mivel egy fix fém zuhanyrúddal bővítve egy komplett zuhanyrendszert kapunk. Ezen zuhanycsaptelepek ( zuhanyrendszerek ) megtalálhatók kinálatunkban és webshopunkban. Bemutató termünkben személyesen is megtekinthető és kiprobálható. A Zuhany csaptelep felszerelése egy épített zuhanykabinba 80-90 cm magasságban szokott történni mely az átlag magasságú embereknek a legjobb használhatóségot kinálja. A mostani divat szerint legfőbb képpen a következő részekből áll: massziv egy karos csaptelep vagy termosztátos zuhany csaptelep a hozzá tartozó zuhany rúddal, zuhany gégecsővel, zuhany fejjel és a külömböző méretü és fajtájú felső esőztetővel.

Felső esőztető

A zuhany csaptelep ezen alkatrészei közül a legtöbb lehetőséget és a legszélesebb stilus választékot a felső esőztető és a kézi zuhanyzó adja. A zuhany csaptelepek csomagolásában 1-3 funkciós hagyományos zuhany fej található de ezeket igény szerint 5-8 funkciós vizkő mentes, maszírozós, viz takarékos zuhanyfejre is cserélhetjük.A felső esőztető szintén nagyon fontos alktarésze a zuhany csaptelepnek hiszen ennek méretével szabályozhatjuk a vizpermet átmérőjének és erősségének állítási lehetőségeit. szabályozhatjuk a vizpermet átmérőjének és erősségének állítási lehetőségeit.