+361-333-8227 | info@diplon.hu | 1107 Budapest, Száva u. 8 | 10% kedvezmény minden zuhanykabinra | 10% kedvezmény a kiválasztott termékekre

+361-333-8227 | info@diplon.hu | 1107 Budapest, Száva u. 8 | 10% kedvezmény minden zuhanykabinra | 10% kedvezmény a kiválasztott termékekre

ZUHANY CSAPTELEP

Raktáron
Kedvencekhez
Zuhanycsaptelep ST2523
20 019 Ft
20 019 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
Raktáron
Kedvencekhez
Csaptelep zuhany Szélesség: 183mm
11 295 Ft
11 295 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Zuhanycsaptelep ST0343
11 052 Ft
11 052 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
Nincs raktáron
 

Zuhany Csaptelepek

A zuhany csaptelep egy speciális helyhez kötött de igen népszerű termékünk melyet cégünk szintén közel 20 éve forgalmaz. Zuhany csaptelep elhelyezése a legfontosabb szempont e termék vásárlásánál mivel ezt a terméket leginkább épített zuhanyzókba illetve szabadon álló zuhanykabinokba szerelik. Leggyakoribb verziója az egykaros, kis testű, 150 cm-es gégecsővel szerelt változat.

Egyéb tudnivalók

Ezek a csaptelepek az úgynevezett bővíthető kategoriába tartoznak mivel egy fix fém zuhanyrúddal bővítve egy komplett zuhanyrendszert kapunk. Ezen zuhanycsaptelepek ( zuhanyrendszerek ) megtalálhatók kinálatunkban és webshopunkban. Bemutató termünkben személyesen is megtekinthető és kiprobálható. A Zuhany csaptelep felszerelése egy épített zuhanykabinba 80-90 cm magasságban szokott történni mely az átlag magasságú embereknek a legjobb használhatóségot kinálja. A mostani divat szerint legfőbb képpen a következő részekből áll: massziv egy karos csaptelep vagy termosztátos zuhany csaptelep a hozzá tartozó zuhany rúddal, zuhany gégecsővel, zuhany fejjel és a külömböző méretü és fajtájú felső esőztetővel.

Felső esőztető

A zuhany csaptelep ezen alkatrészei közül a legtöbb lehetőséget és a legszélesebb stilus választékot a felső esőztető és a kézi zuhanyzó adja. A zuhany csaptelepek csomagolásában 1-3 funkciós hagyományos zuhany fej található de ezeket igény szerint 5-8 funkciós vizkő mentes, maszírozós, viz takarékos zuhanyfejre is cserélhetjük.A felső esőztető szintén nagyon fontos alktarésze a zuhany csaptelepnek hiszen ennek méretével szabályozhatjuk a vizpermet átmérőjének és erősségének állítási lehetőségeit. szabályozhatjuk a vizpermet átmérőjének és erősségének állítási lehetőségeit.

Tovább